EOS RECENZE

23. února 2015 v 5:56 | flow |  Recenze
Hezký začátek týdne a zároveň tedy pěkné pondělí! Opět tu mám recenzi, tentokrát na produkt na rty. Je to balzám, a je to EOS. Máte svůj EOS? Budete si ho chtít koupit? Pokud ano, doufám, že vám tato recenze udělá jasno v tom, zda stojí za to koupit, nebo ne.

Možná to někteří víte, a někteří ne- EOS je zkratka Evolution of smooth.
Já jsem tento balzám obdivovala opravdu dlouho, je hodně originální, co se týče vzhledu. Pokud by někomu nevyhovovalo to, že je to jakoby kulička, na e-shopu si můžete koupit i normální tyčinkový balzám, a myslím, že stojí o něco méně. Mě se ale líbí víc ta kulička, a chtěla jsem zkusit něco nového.
Největší dilema je, když příjdete na e-shop a vůbec nevíte, jakou chcete vůni. Nebo máte nějakou představu, ale stejně vás z toho vytrhne tolik jiných vůní. Já jsem měla jasno, ale taky jsem dlouho přemýšlela. Taky mi záleželo na barvě.
Vybrala jsem si Summer fruit, letní ovoce, a nevybrala jsem špatně. Jsem s ním naprosto spokojená, vydrží na rtech dlouho(a dobře chutná, když si olíznete rty, lol). A hlavně, opravdu pomáhá.
Přemýšlím o tom, že si koupím časem ještě nějaký, třeba modrý, nebo zelený, béžový, jakýkoliv. Stojí to něco okolo 150 kč s dovozem, a vyplatí se do toho investovat. Já doufám, že vydrží dlouho, mám ho druhý měsíc a zatím jsem nějak nezaregistrovala, že by ho ubylo.

+vzhled
+vůně
+rozsáhlý výběr
+výdrž
+cena

Doufám, že jsem vám svou recenzí pomohla, pokud o EOS uvažujete. :)
Pokud svůj už máte, napište mi prosím do komentáře, jaký.
Mějte se fajn!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Andey Andey | Web | 23. února 2015 v 9:40 | Reagovat

Vypadá dobře. :)

2 Kristeen Kristeen | Web | 23. února 2015 v 14:37 | Reagovat

Ja zatiaľ eos nemám žiadny, no dosť som o nich počula, tak možno popremýšľam :) veľmi pekná recenzia

3 Tery♥ Tery♥ | E-mail | Web | 23. února 2015 v 16:35 | Reagovat

Chtěla jsem si eos taky koupit, ale bojím se toho, že mi pošlou takový ten fake eos ;) Ale hezká recenze :)

4 Vivi Vivi | Web | 23. února 2015 v 16:56 | Reagovat

Eos treba kupovať len z overených stránok pretože v poslednej dobe sa rozširil obchod s fake eos. Ale asi si ho v blizkej dobe tiež kupim.

5 Anette Anette | Web | 23. února 2015 v 18:48 | Reagovat

super recenze, ještě žádný nemám, ale přemýšlím o tom :)

6 Baris Baris | Web | 23. února 2015 v 19:35 | Reagovat

taky o něm pořád uvažuju :)

7 wolf-tracks wolf-tracks | Web | 23. února 2015 v 19:36 | Reagovat

Bezvadná recenze! :)
Tohle často vídám u kamarádek a nejspíš pořídím taky, vypadá to skvěle a tys mě k tomu přesvědčila :)
jinak k menu - Ed Sheeran!! :3 Perfektní vkus, teď ho poslouchám

8 Domilla Domilla | Web | 23. února 2015 v 22:41 | Reagovat

Mám v plánu si ho koupit už dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedokopala :D

9 Domi Domi | Web | 24. února 2015 v 5:50 | Reagovat

haha ja som ani nevedela že eos je skratka evolution od smooth!! :D inak chystám sa tiež si jeden kúpiť :)

10 denysap denysap | Web | 24. února 2015 v 11:31 | Reagovat

asi jsem hloupá, ale vubec to neznám :D
strašně se mi líbí ten "box" ve kterem to je, asi si to pujdu koupit :D

11 Kenz Kenz | Web | 24. února 2015 v 11:51 | Reagovat

Přemýšlela jsem jestli koupit, ale pořád nevím :D

12 zaninkaa zaninkaa | Web | 24. února 2015 v 17:56 | Reagovat

na jakých stránkách jsi ho kupovala ?:)
já si ho koupím, ale nevím kdy :D jeden už mám.. ale je fake :D takže si do toho vyrobím svůj vlastní balzám

13 flow flow | Web | 24. února 2015 v 19:59 | Reagovat

[12]: držím palce ať se ti povede. Já bych se do toho ani nepustila. :D
Stránku jsem zapomněla zmínit, byla nějak myeos.org :)

14 sarushef sarushef | Web | 24. února 2015 v 23:13 | Reagovat

Já vždycky myslela, že stojí o hodně víc :D Ale jestli je to takhle, tak se zkusím domluvit ještě s kamarádkou a jdu do toho.

15 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 25. února 2015 v 10:23 | Reagovat

Já mám borůvkový a jsem moc spokojená :-)

16 Lena Lena | Web | 25. února 2015 v 14:31 | Reagovat

Žádný nemám, ale vždycky se mi strašně líbil ten originální vzhled :)

17 Monii. Monii. | Web | 25. února 2015 v 18:06 | Reagovat

Všichni o tom mluví, stejně jako o Baby lips. Já vždycky říkám, jaká je to blbost a pak si to stejně jdu koupit, ale tohle mě opravdu neláká. Mám dobrý balzám, který pomáhá, z DM za 30 korun. U tohohle vážně nevidím důvod, proč do toho investovat tolik... :D

18 Sandra Sandra | 25. února 2015 v 20:28 | Reagovat

ja ešte žiadny nemám ale plánujem si nejaký už kúpiť:D príde mi kvalitnejší a lepší ako baby lips.
moja mama mala u nás kamarátku a ona mala eos,tak som si k tomu čuchla atak krásne to voňalo!:D normálne som mala chuť ho zjesť (mala akurát čerešňovú vôňu!:D)
skvelá recenzia!:)

19 Catie* Catie* | Web | 26. února 2015 v 15:36 | Reagovat

Pěkná recenze :) Já už dlouho uvažuji, že si EOS koupím, ale zatím sem tak neučenila :/ :) Ale už bych konečně mohla :D
Popravdě, vůbec netuším jaký O.o Podle barvy bych si vybrala asi červený nebo fialový, ale uvidím jak se nakonec rozhodnu...taky podle vůně :))
Hmm je fajn, že má takové výhody a dlouho vydrží :)

20 Chloé Chloé | Web | 27. února 2015 v 17:26 | Reagovat

Ako sa EOSi volajú celým názvom som sa dozvedela pred nejakou dobou :) Ja mám doma jahodový a dostala som ho od kamarátky. Má nádhernú vôňu a design je taktiež rozkošný. Som veľmi rada, že si s ním spokojná, pretože si treba dávať pozor na fake výrobky. Čo som videla video, jedno dievča z toho malo nepeknú alergickú reakciu :/

21 Monica. Monica. | Web | 28. února 2015 v 9:26 | Reagovat

Uvažuju nad ním, už hodně dlouho a přemýšlím, že si ho vážně objednám :P

22 Al. Al. | Web | 1. března 2015 v 21:07 | Reagovat

Já jsem ho dostala od kamarádky, nějaké lesní ovoce nebo tak a nemůžu si ho vynachválit :)

23 CrazyJull CrazyJull | Web | 1. března 2015 v 22:40 | Reagovat

EOS už mám napsané na wishlistě. A vím už i jaké chci příchutě. :D
-CrazyJull

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama